Subiect: Jurnal just21
View Single Post
  #647 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 22:02:43
Cristina5991's Avatar
Cristina5991 Cristina5991 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Date: 172cm, 68.8kg
Mesaje: 91
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal just21

patricia...am citit primele cateva zeci de pagini din jurnalul tau dar acum trebuie sa ies asa ca iti spun primele impresii
nu trebuie sa te abtii de la mancare ca sa slabesti ci trebuie sa devina un mod de viata. tb sa intelegi ca degeaba te chinui si slabesti cat vrei tu fiindca dupaia te veiingrasa la loc. si stii cum e? daca spre exemplu ai 55 kg si slabesti PRIN INFOMETARE pana la 48 kg apoi revii la alimentatia dezordonata dianainte de dieta si te ingrasi iar pana la 55 kg atunci vei arata mai rau. De ce? pt ca atunci cand corpul iti este infometat el reactioneaza gandindu-se ca va urma o perioada de lunga durata fara mancare . in aceste conditii el isi face rezerve si inchide "portile"catre consumul din grasime (o pastreaza ca sa fie sigur) si pune la inaintare muschii si apa din organism . apoi cand mananci normal el acumuleaza in continuare grasime .
si mai e o chesti : poti sa asemeni organismul uman sau procesl de slabire cu cengura de siguranta de la masina . in momentul in care tragi de ea prea brusc ( aici infometarea) se blocheaza.
am inteles ca acum vrei intr-adevar sa iti schimbi stilul d viata dar trebuie maiintai sa constientizezi cat de mulu ai gresit pana acum.

pfff....am obosit de la atata scris
sper sa nu te superi ca te "cert" dar asa mi se pare corect
o sa mai intru curand sa vad ce ai mai facut.

apropo...nu trebuie sa tii nicio dieta anumesi nu trebuie sa ai absolut nicio restrictie dela alimentatie pt ca va aparea o frustrare si pana la urma vei sari pe toate deliciile interzise.
din pct meunde vedere cheia este "din toate, dar cu masura"

si nu te mai gandi mereu la slabit lt ca sa sti ca si asta te poate face a nu mai slabesti. Concentreaza-te pe viata ta si fi atenta doar la alimentatie nu e mai chinui mereu cu gandul slabitului. La mine cel putin asa a functionat cel mai eficient.

am incerecat de foarte multw ori sa slabesc si pot sa iti spun a asta e abordarea cea mai eficienta.


acum....spor la treaba si mai vorbim
somn usor
Cristina5991, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2269 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1752 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 978 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]