Subiect: Super Slim
View Single Post
  #65 (permalink)  
Vechi 06 iun 2009, 11:37:54
Shorty's Avatar
Shorty Shorty este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2009
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 38
Dieta: sunt satula de diete, doar mananc sanatos
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 918
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Super Slim

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Am cautat sa vad si eu care e treaba cu aceste pastile, pentru ca aseara Ali ne-a spus ca sunt foarte nocive, acum am aflat ca vor fi scoase si de pe piata din cauza efectelor adverse si uite ce am gasit:
Stiu de aceste 2 cazuri pentru ca am scotocit internetul pana in strafunduri

Prima persoana incepe direct cu raspunsul : are o boala ...daca avea voie sa ia pastile de slabit i-ar fi recomandat medicii..a ales sa riste si rau a facut.

Si de a doua persoana nu stiu ce sa zic..dar mie nu mi se pare normal sa te simti 2 zile rau si sa mai ai tupeul sa iei si a 3-a zi pastila...

Desi eu ma impac bine cu ele ma bucur ca vor fi scoase de pe piata - cel putin vanzarea la liber. Ma bucur din 2 motive:
1. Exista falsuri !!! Cat m-am interesat de ele prin farmacii si magazine am aflat ceva interesant - o firma din timisoara comercializa o copie a produsului care avea nush ce minuni daunatoare in el. acele produse au fost deja retrase de pe piata. La un magazin doamna de acolo mi-a aratat ca la control produsul pe care il vinde ea e cel original si nu cel contrafacut. La toate magazinele mi-au zis ca au avut control special pentru acest produs si produsele Super slim care nu au fost ok le-au fost luate si ca produsele care le au acum pe stoc pot fi vandute.
2. Sunt prea multe persoane inconstiente...cate am citit m-am minunat...fete sub 18 ani care iau SS ca sa slabeasca 3-4 kg si pentru ca nu le e foame nu mananca ..cum sa nu se simta rau?

Deci se rezolva 2 lucruri prin scoaterea de pe piata.

Ma rog ajunge cu teoria ca nu vreau sa fac lobby pentru acest produs - eu personal nu il recomand nimanui. Am capul pe umeri si daca mai apare alt simptom decat lipsa poftei de mancare zboara la cos.
__________________
O dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana.
Shorty, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2080 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1563 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1047 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat