Subiect: Super Slim
View Single Post
  #69 (permalink)  
Vechi 21 iun 2009, 15:20:56
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Re: Super Slim

Citat:
Anterior postat de iuliana Vezi mesajul
sport nu am facut , am scos din alimentatie sucurile , dulciurile ,piinea sau mai bine spus maninc fructe (mere, pere ,banane) , sunca de pui gratare pui salate (rosii castraveti ardei varza brocoli etc)binenteles in cantitati mici, batoane de slabit cu apa multa .
Reactii pot spune 1 senzatie de "gura uscata" am tratat-o cu multa apa ;guma de mestecat.si 2 ameteli am luat vitamax in prima luna si de atunci nu am mai avut probleme.Cam atit.
Daca pe moment sunt efecte secundare ... dar pe termen lung cand 'dezechilibrezi din temelie' organismul oare ce se intampla ? Prea usor accepti 'o ameteala' si 'gura uscata' . Eu cu stilul meu de viata 'dezechilibrat' si cu 'mintea mea tanara candva' multe prostii si excese am facut cand eram tanar in stilul meu de viata, dar si multi ani mi-a luat ca sa revin la normal ... de multe ori problemele pot fi asa de complexe ca un medic nu poate sa-si dea seama ... e foarte greu de diagnosticat un organism care si-a depasit 'toti parametrii normali'.

Mirajul imbogatirii rapide si a slabitului usor sunt echivalente si au capcanele lor ... important este cine e atent si nu ignorant la substantele toxice care le ingereaza constient si ce face pentru asta ... nu lasa pe cineva sa se imbogateasca dintr-o problema fara sa intelegi pe bune consecintele, sunt cateva articole interesante in acest subiect mai sus.

Alege sa fii sanatoasa mai intai ... poate pare o problema cateva kilograme in plus, dar cum pare cand ai revenit inapoi la kilogramele slabite rapid si ti-ai mai pus si cateva probleme de sanatate noi? ... cu kilograme si bolnava? ... este ca la condusul unei masine, organismul nu trece din viteza a 5-a in viteza a 2-a direct fara sa se 'defecteze' sau fara sa 'scartaie' rau, trebuie treptat sa scazi in greutate si sa-l lasi sa se adapteze ... ai respect pentru propriul corp .

Nu te grabi, alege sa fii sanatoasa ! Si asa mananci destule chimicate zilnic si fara pastilele astea (conservanti, coloranti, nitrati, parafine, hormoni, steroizi, etc.) ... nu mai zic, inhalezi noxe si metale grele din aerul poluat ... scopul fiecaruia trebuie sa fie sa minimizam aceasta intoxicare, nu sa o sustinem.

Nu umbla la efect, umbla la cauza !

Sunt slabute extraordinare in forum, invata de la ele sa fii sanatoasa si sa fii in forma, dar prin metoda corecta .
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat