Subiect: Jurnal Elisheva
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 26 mai 2012, 18:25:06
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elisheva

Citat:
Anterior postat de Elisheva Vezi mesajul
Sunt noua pe site. Ma bucur nespus ca l-am gasit, un loc in care pot gasi suport, fara sa fiu judecata. Aici imi incep micul meu jurnal. Pot sa spun ca am inceput sa tin dieta de 5 zile, nu e usor, mai ales acum la inceput. Dar am vazut cum multe dintre voi ati reusit sa slabiti cat v-ati propus si mi-am spus: Eu de ce nu?. Am o fetita de 1 an, si dupa nasterea ei am ramas cu ceva rezerve adipoase. Imi place foarte mult ideea cu meniurile, acum imi pot calcula ce mananc. Nu tin o dieta anume din cele cunoscute, pur si simplu mananc la ore fixe insa nu exagerat si incerc sa nu ma ridic satula de la masa. Mi s-a recomandat si shake-ul de capsuni (Diet Shake Lide Impulse) care recunosc are un gust groaznic (avand in vedere ca-l fac cu apa nu cu lapte) cu care inlocuiesc masa de seara. Nu stiu cat e de sanatos, dar "cica" ar fi naturist. In orice caz n-am agreat niciodata ideea de pastile, asa ca am luat si eu "the next best thing". Chiar avand in vedere ca au trecut numai 5 zile pot spune ca vad o diferenta, nu neaparat cand ma uit in oglinda, dar ma simt mai bine, parca mai libera, mai ales ca eu imi tot ingropam grijile in consumul de dulciuri. Am hotarat sa ma las de dulciuri asa cum se lasa fumatorii de fumat...dintr-o data. Am avut 3 zile critice, dar acum sunt mai bine si parca nu mai simt acea nevoie acuta de a le manca.
Multumesc ca existati! Sunteti de un real folos, si sper sa continui sa am vointa si rabdarea de a-mi duce dieta pana la capat si de a avea greutatea mult visata.
Bine ai venit Elisheva!
Ai sa gasesti aici pe forum multe slabute gata sa te ajute oricand cu orice problema! Si ai sa-ti faci multe prietene minunate! Ma bucur ca te-ai hotarat sa te inarmezi si sa pornesti in lupta cu kg!
Iti doresc mult succes!! Si am sa mai trec pe la tine prin casutza!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].