Subiect: Jurnal Bianca
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 14 iun 2012, 13:29:09
Biannnca's Avatar
Biannnca Biannnca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iun 2012
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 30
Date: 171cm, 57kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Bianca

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna,Bianca, bine ai venit pe Slabute!
Ori de cate ori vei avea nevoie de ajutor nu ezita sa apelezi la noi.Aici vei intalni persoane gata sa te ajute mereu cu o vorba buna, cu un sfat.
Ma bucur ca ai ales Hipocalorica, e o dieta sanatoasa, echilibrata si care ajuta foarte mult la autocontrol si autoeducatie alimentara ca sa ii spun asa.
Ca sa slabesti ai nevoie in primul rand de rabdare. Nu in 2 saptamani te-ai ingrasat, nu te astepta sa slabesti in 2 saptamani (vorba vine 2 saptamani, ceea ce vreau sa spun e ca nu vom slabi peste noapte, asa cum nu peste noapte ne-am ingrasat).Doar slabind intr-un mod sanatos vei fi si sanatoasa si te vei mentine slabuta. Perseverenta de asemenea e foarte importanta.Cazi, te ridici, te scuturi de praf si mergi mai departe. AI calcat stramb azi cu o patratica de cioco sau cu prajitura?Bun, a trecut, mergi mai departe, maine va fi mai bine.
Considera hipocalorica un stil de vita, nu o dieta.Elimina prajeli, paine, dulciuri si alte porcarele din alimentatie, alege o zi pe saptamana in care sa iti faci pofta cuc eva bun si dietetic cat se poate, elimina sucurile acidulate si nu numai si sigur vei avea rezultate daca adaugi si putin amiscare: sarit cu coarda, jogging, dans, mers, plimbare alerta, bicicleta, role, abdomene, orice se poate numi miscare face bine organismului.
Iti urez multa bafta si sa ai o zi minunata!
Buna!
Multumesc mult de tot pentru sfaturi Teoria asa cred ca o stim cu toate pe mine practica ma omoara dar trebuie sa spun si eu stop si sa las toate dulciurile la o parte. In rest nu am mari probleme; carne nu mananc deloc..doar peste, paine ocazional si atunci pentru ca ma prostesc
De ieri am reinceput sa alerg iar acasa mai fac bicicleta sau tae-bo (singurul program de acest gen care mi se potriveste,singurul care imi place) Acum ma mai confrunt si cu timpul..care nu mai stiu cum sa il impart ca sa reusesc sa invat si materia pentru bacalaureat la romana, sa fac sport si sa imi mai ramana si cateva minutele pentru prietenul meu care deja are capul calendar (reactionez ciudat cand sunt foarte stresata)
Biannnca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1596 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1079 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]