View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 21 iun 2012, 17:23:56
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Alimente naturale - de unde le procuram?

Citat:
Anterior postat de DanielaDa Vezi mesajul

Si carnea proaspata tot din crangasi o iei? In obor am gasit cateva macelarii dar eu cmparatrile mai substantiale le fac in weekend iar oborul e f departe de casa (eu stau aproape de rondul de la razoare)
Am sa vad si pe la moghioros ca nu e chiar departe piate gases si pe acolo
Eu nu prea mananc preparate/mezeluri. Am renuntat sa mai cumpar acum 1 an doi si nu pot spune ca le duc dorul. Rar cumpar cate ceva si doar produse gen cele pe care le iei tu di Sf. Gheorghe
nu, carnea proaspata nu prea o iau de la Crangasi. Am luat o data de curcan si nu mi s-a parut extraordinara. Carnea de porc o iau din Billa, mi se pare ok. Carnea de pui o iau de la diverse firme care distribuie in toate supermarketurile.

Ce am luat eu de la crangasi am zis ca sunt ca alea de pui. Era bucata de carne care era afumata. Nu era tocata sau ceva de genul asta. Din cauza asta am presupus ca sunt aproape de ceva natural si nu e o carne procesata mai mult decat era necesar.
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat