View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 29 iun 2012, 08:48:39
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Machiaj, coafuri si tinute

Citat:
Anterior postat de mutulica Vezi mesajul
Si eu prefer stilul casual, fara tocuri, nu le suport, iar de la un timp am inceput sa imbrac rochitele, mai ales acuma vara. Imi place sa fiu si sa arat simpla si naturala, sint frumoasa naturala fara prea multa cosmetica. Am ochi albastri frumosi...pe care imi place sa-i scot in evidenta cu creion negru si rimel, foarte putin ruj.
Parul nici atit nu-mi face problema, il las asa cum vrea el...pe spate batut de vint sau prins in coada....
Concluzia....imi place sa fiu naturala si imi place cum arat cu foarte putin machiaj pe mine, doar cit acoper petele si cosurile de pa fata, daca nu le-as avea cred ca nici nu m-am machia...
Normal ca la ocazii speciala tinute si machiaje speciale...
Hey Crisule!

Daaa ai niste ochi superbi!
Daca vrei sa ii scoti in evidenta, foloseste machiaje simple, fara prea mult negru, ptr ca negrul face ochii mai mici, culorile de baza sunt cele din gama rosu, culori complementare.. Adica nu rosu rosu, ceva mariniu, caramiziu, mov.. Cu creionul de ochi trasezi o linie f subtire pe care o estompezi

Si parul tau e superb, bogat, sanatos.. Al meu e vai de el, aveam si eu un par frumos dar de cand am inceput sa il vopsesc a inceout sa cada f mult si acum ii dau cu masti naturale ptr par.
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat