View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 14 aug 2012, 13:16:18
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cei singuri la parinti: ati simtit lipsa fratilor sau surorilor?

Eu sunt singura la parinti si pot spune ca toata viata, chiar si acum mi-as fi dorit si imi doresc sa fi avut o sora sau un frate.
Cand eram mica, imi doream pentru ca toti ceilalti aveau, imi doream sa am cu cine sa ma joc, sa pot spune si eu frate-miu sau sora-mea. In adolescenta iar imi lipsea cineva,cred ca o sora arfi fost faina atunci.Dar si un frate mai mare ar fi facut treaba buna.
Cele mai neplacute momente pentru mine erau sarbatorile si duminicile,cand se simtea cel mai tare ca suntem doar noi 3,prea putini dupa parerea mea.
Acum cand sunt adulta sunt fericita ca macar sotul meu are o sora, si avem o nepotica. Mereu ii spun ca ma simt tare norocoasa de posibilitatea de a fi matusica macar asa.
Sunt situatii cand fratii se poarta ca niste straini, dar cred ca situatia poate fi evitata cu putina atentie din partea parintilor inca din copilarie si apoi cu vointa din partea copiilor.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat