View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 14 aug 2012, 22:41:54
Exp's Avatar
Exp Exp este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica(densit.calorica mica/volum mare/bogate in fibre si proteine) dar cf Monty(IG+asocieri)
Date: 187cm, 104kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 80
Am fost apreciat(a) de 62 ori in 43 mesaje
Implicit Re: JURNAL EXP sau cum sa nu accepti pretul iluzionarii

Citat:
Anterior postat de cesi Vezi mesajul
Buna Cristina!
Cred ca noi doua semanam ... putin.
Imi place si mie painea si tanjesc dupa ea, mai ales ca o fac eu in casa. Mirosul de paine abia scoasa din masina e...........
Imi place f. mult si mie sa merg pe jos. Plec si vin de la serviciu pe jos, iar pe unde am treaba daca pot incerc si pe ai mei sa-i corup sa mergem pe jos (spre disperarea copiilor ).
O problema mare cu metabolismul am si eu. De cand ma stiu am facut tot felul de cure ajutata de ceaiuri si pastile. Mare prostie , repet MARE MARE PROSTIE. Acum pt prima oara , am reusit sa slabesc prin multa munca si atentie la ce mananc si cat mananc. Am invatat multe lucruri pe care nu le stiam de digestie, timpi si combinatii.
Momentan pot sa zic ca nu mai tin o dieta, asa ca si meniul meu este lejer, dar bazat in principal pe fructe si legume. Eu personal nu prea am o parere buna despre o dieta stricta, care sa-ti impuna cateva chestii. Cand termini dieta ce faci cand incepi sa mananci si altceva?
Daca stagnezi o perioada si chiar ei in greutate 1 kg (am patit si eu), nu te supara pe organism, nu e calculator . Depinde cam cat de sarat ai mancat, cata apa ai retinut in organism .....Dar nu prea inteleg totusi supararea ta pe 1 kg, vad ca nu esti in pericol sa rupi cantarul
Sper ca nu te-am plictisit si da-i bataie cu mersul pe jos , poate ne intalnim pe la Fetesti!


Buna Cesi! Bine ai venit in casuta mea !

Multumesc pentru mesaj De maine incerc varianta postata mai jos, sa vad cum ma simt...cu toate ca nu mor de placere nici in privinta pestelui si nici in cea a lactatelor, dar dehhh, incerc! Probabil ca am exagerat cu papatul de carbo. Voi lua o pauza semi-proteica. Poate merge!

Nu ma supara atat de tare 1kg cat ideea ca am inceput "sa cresc" Acum imi este relativ usor sa stopez fenomenul. Numai eu stiu (si cred ca si tu banuiesti) cat de greu a fost sa scap de ceva kilograme...si ca sa te amuz putin: am schimbat si garderoba doar carpite stramte si care nu sunt deloc, dar absolut deloc elastice Astfel...daca mai iau 1-2 kg, s-ar putea sa ies pe strada in trening

Te mai astept cu drag aici sa mai povestim,
Cristina

p.s.apropo de mers: pai daca o tinem in ritmul asta ar fi posibil sa ne intalnim pe undeva...dar macar sa ne plateasca bine organizatorii maratonului
__________________
JURNAL EXP
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rii-11784.html
" Mintea intuitiva este un dar sfant iar mintea rationala este un servitor credincios. Am creat o societate care onoreaza servitorul, dar a uitat darul..." (Albert Einstein)

"Great souls have willpower, weak once only desire"
"In God we trust, all others pay cash"
Exp, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Exp, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2349 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Exp; 14 aug 2012 at 22:46:42. Motiv: .