View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 23:32:01
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal MagiqueMe - Letters to Santa

Citat:
Anterior postat de MagiqueMe Vezi mesajul
Draga Mosule,

Stiu ca e un pic cam devreme sa iti scriu si ca nu mai am de mult varsta potrivita pentru asta, dar am nevoie de ajutor intr-o problema care nu permite amanare. Deci iata-ma, pregatita sa-ti spun cate poezii este nevoie, cate povesti imi ceri, poate chiar sa si dansez la nevoie, toate in speranta ca ma vei ajuta sa obtin ce doresc.
Deci…ce-mi doresc… Am ajuns si la punctul sensibil Dincolo de alte planuri de viitor care mi s-au conturat in minte o data cu trecerea timpului si pe care le-am realizat sau le voi realiza, mai am unul pe care nu am avut niciodata taria sa il duc la bun sfarsit.
Draga Mosule, sunt genul de persoana care nu pune foarte mult accent pe aspectul fizic, pe lucrurile de suprafata in general. In acelasi timp, recunosc ca am fost dintotdeauna complexata de propriul look si lucrul asta m-a facut sa nu ma pot bucura de anumite momente din viata. Fara a incerca sa transform povestea asta intr-o tragedie, e suficient sa spun ca la cei 28 de ani recent impliniti inca am retineri in a merge la mare, sau la o piscina, sau la un eveniment monden… Stiu ca nu sunt singura in situatia asta, stiu ca sunt persoane care se lupta intreaga viata cu pofta de mancare si sedentarismul, persoane care isi fac singure rau incercand tot felul de solutii drastice, dar in acelasi timp stiu ca sunt si persoane curajoase si ambitioase care au depasit cu rabdare si perseverenta problema asta.
Si uite si dorinta mea de Craciun: sa fiu una dintre acele persoane!
Buna, Magique!
Bine ai venit printre noi!Ce pot s aiti spun pentru inceput e ca trebuie sa te accepti asa cume sti in momentul de fata. Trebuie sa vezi ca esti frumoasa chiar si cu cateva kilograme in plus, nu trebuie sa te compari cu X sau Y care merg la plaja nestanjenite, necomplexate de felul in care arata!Apoi, te felicit ca ai ales sa slabesti!Sanatos sa fie, da?Cu pasi mici si sigur vei reusi!Incet incet elimina prajeli, incet incet, elimina patiserii,dulciuri si alte fainoase, incet incet adauga putin miscare in viata ta, chiar si plimbarea zilnica poate face minuni pentru organismele care d eobicei nu fac miscareIncet incet vei reusi!Rabdare sa fie!
Numai tu il poti ajuta pe Mos sa iti aduca mult doritul cadou!
Pupici si multa bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]