Subiect: Gradinita
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 19 feb 2013, 23:03:01
andreeansd's Avatar
andreeansd andreeansd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizată + mișcare
Date: 168cm, 88.7kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Thumbs up Re: Gradinita

Miriana, ce idee extraordinară!

Nu am cunoștințe specializate, însă sunt sora cea mai mare a încă 8 frați - adică la un moment dat am fost o grădiniță în toată regula acasă. Când eram mică știu că detestam legumele, erau ca o pedeapsă, iar dulciurile - răsplată. Cred că asocierea aceasta greșită între răsplată și dulciuri duce la excese alimentare mai târziu, pentru că mereu dorim să reluăm starea de bine din copilările. Ar fi extrem de folositor ca un copil să își însușească noțiunile elementare despre alimentația sănătoasă: „e bine să mănânci fructe, legume - dau energie, curăță organismul, ai pielea fină” etc., iar dacă informațiile transmise sunt „învelite” în istorioare captivante și mici proiecte practice atunci devin interesați și rețin informația utilă.

Ideea de activități sportive/în aer liber este foarte bună. Mai ales că în ultimii ani, din cauza calculatorului (internet, jocuri, rețele de socializare) copiii au devenit extrem de sedentari. La fel, ca reper am frații mai mici care aleg să stea la calculator la un joc sau film în loc să iasă afară (localitatea natală este un sat).

Îți doresc mult succes, draga mea, și să-ți dea Dumnezeu putere și înțelepciune ca planul pe care-l ai să îl realizezi și să fie un succes!

Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui andreeansd:
miriana (22 feb 2013)