Subiect: Jurnal Adella
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 19 iun 2009, 15:55:10
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adella

Stiu ca e mult prea stricta,dar numai asa pot sa slabesc ..apoi revin la un regim complet de mentinere,am mai tinut prima dieta acum 3 luni de zile ,am slabit de la 60,5 la 56 dupa care in 2 luni de mancat un pic dezordonat am pus 2 kg,si am reluat dieta de la 58 kg,de data asta am zis ca ajung la 45 cum ti-am mai spus ptr a tine evidenta si fraiele mult mai bine,oricum eu saptamanal ma cantaresc ,si cum vad ca depasesti un kg 3 zile am grija mai mare ,bine cu dieta asta ma cantaresc zilnic.
Sunt constienta ca nutritional vb nu e foarte sanatoasa ,dar ma impac cu ideea ca nu va mai dura mult acest regim incat sa ma afecteze
Ms ptr ingrijorare
Am incercat multe diete ,care mai de care mai ciudate,nu-ti zic ca dieta disociata desi mancam mult acelasi aliment dupa a4-a zi m-am simtit foarte rau.Oricum consider aceasta dieta mai mult unde de detoxifiere pe care o repet poate la 2 luni,depinde cat iau .
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]