View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 22 mar 2010, 11:05:34
laly's Avatar
laly laly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 ian 2010
Locaţie: focsani, Romania
Vârsta: 46
Dieta: personalizata, hipocalorica
Date: 159cm, 55kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Rosiorii de Vede/Alexandria

E bine ca nu mananci dulciuri si paine, asa am inceput si eu, dar si cu miscare.Sambata si duminica ma rasfat si eu pt. ca mai iesim in oras sau luam masa la socri, sau avem musafiri si nu pot sa mananc sau sa gatesc numai dietetic, dar atunci fac mai multa miscare, in special curatenie si mers pe jos la piata sau cu copilul in parc.La sala am fost in ianuarie, februarie cand era ger cumplit afara.
Nu mananc seara de obicei iar cand nu pot sa rezist si ma simt lesinata, mananc un iaurt, o cana de lapte, un fruct sau gratar.Eram f. pofticioasa si nu refuzam nimic din ce-mi ofereau colegele, in special dulciuri.Acum m-am obisnuit si refuz categoric.Ai sa reusesti mai ales ca acum a dat caldura si poti sa iesi in aer liber sa faci miscare si sa mananci mai multe legume si fructe.Bafta la slabit si multi pupicei!Iti tin pumnii!
laly, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1590 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat