View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 30 apr 2013, 16:24:37
LuliL's Avatar
LuliL LuliL este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 95kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Singura in vacanta?!

Citat:
Anterior postat de eliza david Vezi mesajul
Si m-as duce, ar fi frumos. Sa nu te bantuie nimeni cu nimic, sa-ti faci fix ce program ai chef, sa cunosti oameni interesanti si sa vezi locuri frumoase. Am fost in Thassos si chiar mi-as fi dorit sa fi fost singura (unul dintre cei cu care am fost ne-a cam stricat concediul). E foarte frumos si sunt multe zone in care te poti relaxa
In Thassos, ma gandeam si eu sa merg. Am gasit doua hoteluri foarte frumoase, chiar pe plaja. Inca stau in dubii, sa fie mare si sa lenevesc all day, sa merg intr-un oras cu putina istorie, dar si cu plaja, cum ar fi Taormina din Sicilia (ceva mai scump, dar nah, odata pe an mergi). In Thassos ai ce face sau e doar de leneveala? Ca hotelurile ochite sunt intr-o statiune miiiiicaaa micutaaa.
__________________
Do not let what you cannot do interfere with what you can do
LuliL, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2571 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2054 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 763 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat