View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 01 iun 2013, 12:35:15
OanaStanescu's Avatar
OanaStanescu OanaStanescu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 oct 2011
Locaţie: Slatina, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Weight Watcher
Date: 163cm, 58.1kg
Mesaje: 69
Aprecieri acordate: 147
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 24 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care vor sa slabeasca

Citat:
Anterior postat de roxy04 Vezi mesajul
fetelor ce plan de inceput aveti?
si as vrea sa stiu ce mai papati ca eu nu mai am idei ma duc la cumparaturi si nu stiu ce sa mai cumpar si ce mancarica sa mai fac ceva bun si sanatos
Eu de joi am inceput south beach, imi trebuie asa ceva pt ca eu sunt o mare mancatoare de dulciuri si sunt genul ala care nu se opreste la o patratica de ciocolata, o devorez pe toata si apoi ma smt vinovata... si tot asa. De data asta, cu ajutorul vostru, vreau sa ma tin de promisiunea care mi-am facut-o.Hai sa iti spun ce am mancata azi: dimineata,un iaurt cu o lingura seminte f soarelui,gustarea 1 s-a compus din 2 rosii mici,cateva bucatele de branzica slaba si 3 felii jambon pui. Pranzul probabil va fi compus din piept la gratar cu salata de cruditati.
Sport fac dupa Dvd-ul 3 S ( Carmen Bruma ), saptamana asta nu am facut pt ca am fost in cocediu si nu prea am stat pe acasa, dar de sapt vitoare incep.
Hai sa ne tinem de treaba, ce zici ?... Ca sa fii o miresica frumoasa .
Hai ca te-am innebunit...
OanaStanescu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 668 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat