View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 04 oct 2013, 11:36:47
Almi Ingerash's Avatar
Almi Ingerash Almi Ingerash este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 23 feb 2012
Locaţie: Navodari, Romania
Vârsta: 37
Dieta: ~1300 calorii, Dieta Hipocalorică Personalizată
Date: 169cm, 77.2kg
Mesaje: 274
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Drumul fericirii...

Citat:
Anterior postat de Hybrid Vezi mesajul
Hei! Numele meu este Andreea am 14 ani si visul meu este sa fiu o slabuta . Imi place foarte mult sa cant la chitara, plimbarile si multe altele. Am slabit 15 kg din mai pana acum si de maine am sa incep dieta Rina s 90. Ti-o propun si tie, din cate am vazut la discutiile slabutelor am inteles ca da rezultate destul de bune.
Sport de dimineata faceam pana sa vina frigul jogging, insa acum am trecut la aerobic 30 minute si 1 ora alergat pe loc . As vrea sa mai slabesc 6 kg pentru a fi impacata in cele din urma si sa pot avea o viata minunata.
Iti urez noroc in realizarea visului tau
Bună Andreea. Mă bucur mult pentru reușita ta, felicitări!
Eu țin dieta hipocalorică. A dat rezultate și în trecut și sunt sigură că va da și de acum încolo Am mai încrcat să țin și alte diete dar cred că pe fond psihic nu le pot ține; în sensul că nu suport să mi se interzică să mănânc unele lucruri. Sunt chestii pe care de fel nu rea le pap dar tocmai atunci când știu că nu am voie mi se face poftă de ele Hipocalorica se rezumă în principiu la limitarea la un anumit număr de calorii zilnic. Mai aplic și anumite reguli (pe care le aplicam și înainte oricum) și cu nițel sport sper să o scot la capăt
Te pup și-ți mulțumesc că ai trecut pe la mine Multă baftă pe mai departe!
__________________
Almi Ingerash, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2496 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1463 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]