View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 27 aug 2014, 12:57:27
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Ghidul slabutelor "avansate"

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Amintiti-va de unde ati plecat
Oare cate dintre noi nu au ajuns pe slabute intamplator pt ca voiau sa calculeze calorii sau sa gasesca cura de slabire ideala? Cate dintre voi nu ati fost acum cativa ani exact in situatia slabutei care va amuza sau va dispera cu ce scrie? Cate dintre voi poate sa spuna cu mana pe inima ca a ajuns aici din pur interes pt alimentatie sanatoasa si ca nu a avut niciodata nici un "pitic" in probleme de slabit sau nutritie?
Ma gandeam acum cum am ajuns eu pe "slabute". Tot cautam retete de mancaruri si prajituri cat mai sanatoase pentru fetita mea (atunci de 2 ani si 3 luni) si printre multe saituri aparea si "slabute", cateva zile la rand l-am tot ocolit (nu aveam in plan sa slabesc cu toate ca nu eram asa cum imi doream cu kg), dar pe urma mi-am zis sa intru sa vad despre ce e vorba. Primul lucru care mi-a sarit in ochii a fost petitia (care am semnat-o chiar atunci si eu si familia) si interviul cu Marina (mi-sa parut o fata asa calma si placuta si dupa cate am citit pe urma nu m-am inselat) cand am vazut ca aici e vorba despre alimentatie sanatoasa si chiar slabit dar intr-un mod sanatos (fara ceaiuri, pastile si alte alea) mi-am zis ca nu ar fi rau sa ma inscriu sa aflu cat mai multe informati si poate sa ajut si eu cu ce pot si asa am decis ca nu ar fi rau sa incep sa si slabesc (am mai avut si inainte de "slabute" planuri sa vreau sa slabesc, dar nu cu orice pret); dar saitul asta m-a facut sa realizez ca trebuie sa fac mai multe pentru mine si chiar sanatatea mea si mi-a palcut ca aici fetele erau asa intelegatoare si oricand dispuse sa te ajute cu un sfat, pe cand intre prieteni cu care ma intalneam erau si persoane care mai mult criticau decat sa ma sustina in vro problema (atunci iti vezi prieteni adevarati).
Eu nu cred ca conteaza daca avem de slabit 5 kg sau 25 kg ci conteaza cum le slabim. Si "slabutele" care au ajuns pe acest sait dupa ce au tinut tot felul de regiumuri care nu erau sanatoase nu ar trebui sa fie criticate de ce au facut inainte (cand sigur nu au facut-o cu rea intentie, la momentul ala asa au crezut ele ca e bine) ci doar ar trebui sfatuite si ajutate sa treaca cu bine mai departe si sa inceapa usor sa o ia pe drumul cel bun. Ca si mine sunt sigura ca multe persoane intra aici sa isi spuna oful inlegatura cu slabitul mai degraba decat unor prienteni "reali" (deoarce aici stiu ca pot gasi persoane cu probleme ca ale lor si le pot intelege mai bine). Am intampinat printre "prieteni mei" remarci de genul "te-ai cam ingrasat, ar trebui sa manaci mai putin", eu ramaneam uimita la ei (unele persoane habar nu au cat manac eu sau ei habar nu au de nutritie si multi din ei mananca mai mult "prosti" decat ceva sanatos dar au noroc ca nu se ingrasa, dar nu pot baga mana in foc cati dintre ei sunt bine si "in interior"). Exista si acum persoane cand vad pe drum o alta persoana plinuta, in loc sa se gandeasca ca poate e bolnava de nu poate slabi sau sa o ajute cu sfaturi bune (Ex: sa faca mai multa miscare, sa manace mai sanatos), critica si fac remarci de genul "ce grasa e aia, cat o manca, o oala la o masa, ar trebui sa mai reduca portile." Asa ca "persoana plinuta" cauta alinarea si sfaturi in saituri ca asta, unde stie ca persoanele de aici un trecut prin ce trece ea si chiar daca nu are nimeni s-ai dea un sfat oricum se simte bine ca si-a descarcat sufletul fara a fi "condamnata".
O zi buna tuturor!
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui Anne10:
deadcountess (27 aug 2014), marilo (11 sep 2014), Mihaela1006 (31 aug 2014), Nevrotiq (09 sep 2014), Poofy Girl (17 ian 2016)