View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 11 apr 2010, 12:08:47
LicuriciColorat's Avatar
LicuriciColorat LicuriciColorat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Alimentatie sanatoasa si echilibrata+sport
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 8.144
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Fitnessul, my love!

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Eu nu ma omot dupa cardio, dar trebuie sa ma apuc. Mai ales, nu pot sa alrg. Si nu stiu cum sa fac sa imi maresc cheftul.

Mie imi place presa, tot asa aparatul pt abductor si adductor si cel pt fesieri. Si fandarile, care imi omoara fesierii, dar ii fac ft frumosi.

Urasc ex pt brate, mai ales pt cele pt triceps, dar nu am cei face, trebuie sa il lucrez. Mai ales ca e o zona problema si nu se prea vad rezultate. L-am tot antrenat cu 1-2 ex si tot variez ca sa nu ma satur de ele, dar am ramas in pana de idei.
sa stii ca nici eu la inceput n-am prea facut cardio dar de nevoie am tot marit timpu,intr-o zi 10,in alta 15 si tot asa pana am ajuns sa fac si 40 de min de steppar(in vremurile bune cand imi era frica sa nu ma ingras dupa regim),eu brate nu fac deloc(am facut un timp destul vreo 1 an si ceva si mi sa parut ca mi-o marit muschiu si arata rau si de atunci nu mai multumesc),fandari nu fac este un aparat nu stiu cum se numeste e foarte bun pt fesieri chiar eficient si ma multumesc cu ala,presa eu o urasc nu pot so sufar nu fac,ar cam trebui sa fac si bici ca au adus una super performanta acum cica e greu sa rezisti mult pe ea dar eu nu suport bici(am avut una acasa acu cativa ani si am folosit-o doar vreo cateva luni si dupaia cuier am facut din ea,a sfarsit vanduta la matusamea).
__________________
Revolta-te iar si iar pana mieii vor devenii lei.
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-adolescente/jurnal-licuricicolorat-3358-401.html#post484828
Răspuns cu citat