Subiect: Jurnal 3
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 26 iun 2021, 20:14:19
alina_neamt's Avatar
alina_neamt alina_neamt este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2009
Locaţie: piatra neamt, Romania
Vârsta: 39
Dieta: alimentatie sanatoasa + sport
Date: 167cm, 74.4kg
Mesaje: 1.512
Aprecieri acordate: 2.491
Am fost apreciat(a) de 1.551 ori in 946 mesaje
Implicit Re: Jurnal 3

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


Buna. Bine ai revenit!

Daca ai o stare permanenta de balonare, ar trebui sa iti faci un test pentru intoleranta la gluten. Eu am pe cineva in familie care ani de zile s-a confruntat cu aceasta problema. Slaba de fel, dar balonata constant. A incercat toate remediile, fara niciun rezultat. Acum vreo 4-5 ani a descoperit ca are boala celiaca, facandu-si analize in acest sens, la recomandsrea unui medic. A trecut pe regim fara gluten si a disparut si balonarea. Si a mai si slabit (repet, ea fiind deja slaba). Sau poti incerca macar 2-3 saptamani sa elimini glutenul din alimentatie si sa vezi ce se intampla si in functie de asta sa faci si analize.

Bineinteles, toate astea, daca nu ai facut deja analize...

Spor in tot ce ti ai propus!!
Interesant ce spui! Ideea e ca lucrul acesta este de vreo jumătate de an... Cam asa... Nu am avut probleme până acum. Începe parca sa se mai schimbe ceva.... Am încercat sa mănânc mai puțin în general și sa continui cu sportul.
Am avut mai bine de o luna febra musculara groaznica și mușchii foarte umflați de nu pot nici acum sa stau picior peste picior.
alina_neamt, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1707 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui alina_neamt:
adinico (08 iul 2021)