View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 15 apr 2010, 21:40:06
madeleine's Avatar
madeleine madeleine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Montignac
Date: 177cm, 55.8kg
Mesaje: 112
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: In livada de rodii...de vorba cu Madeleine

Citat:
Anterior postat de Liviutzza Vezi mesajul
Scrii foarte frumos,mi-au dat lacrimile citind ce ai scris,pentru ca m-am regasit in cuvintele tale!Vino mai des alaturi de noi si bucura-ne cu povestile tale frumoase!
Iti multumesc pentru aprecieri! Am revenit dupa o absenta, o sa incerc sa fiu consecventa cu postarile pe forum. Ma simt foarte bine in comunitatea noastra, tocmai datorita faptului ca fiecare regasim o farama din povestea celeilalte, la fel ca autostrazile acelea colosale in care atat de multe se intersecteaza. Scopul este comun si acelasi, doar ca imbraca mii de forme diferite. Este bine pentru noi ca persoane, sa ne dezvoltam capacitatile empatice, iar acest lucru nu se poate face decat traind experiente similare. Poate de aceasta e asa de unita familia slabutelor.
__________________
Feel free to stalk me @: http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eine-2636.html
Ai o viaţă întreagă să descoperi ceea ce miliarde de vieţi au creat. Un nou început, o altă furtună de nisip care dispare din palmă...un nou drum spre fericire.
A scrie despre orice alt fenomen decât propria-ţi persoană sunt lucruri cu mult mai uşoare, căci imparţialitatea nu ne caracterizează. Plânge sau râde...arlechinul în spatele măştii sale...
madeleine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1546 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]