View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 18:48:22
Viviana's Avatar
Viviana Viviana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 apr 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 31
Date: 168cm, 60kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal pofticios - Viviana

Ohhh !
Sincera sa fiu nu ma asteptam ca , la cateva minute dupa ce am postat acel " textulets " sa primesc cateva raspunsuri . Paii .. apa beau foarte multa inca mai aud din cand in cand replica mamei " vei face broaste in burta " o sticla de 2 litrii mi se pare putin .. Uitasem se spun ca am 5 ani de cand fac handball , insa degeaba alerg eu si dau tot din mine dimineatsa sau dupa.amiaza la antrenament cand seara mananc nelipsitele feluri de mancare si dulciuri plus suc bla bla !
Ce.i drept am cam renuntat la carne sau prajeli d.astea ca m.am plictisit de ele
Aaah .. Dumnezeule ! si dulciurile care.mi fac cu ochiul la fiecare magazin :O sa renunts la ele ?! definitiiiiv ?! :O Damn ! Ei bine , voi incerca sa ma abtin de la painea calda si frumos mirositoare , de la fast.food.urile care mi se par cea mai rapida " masa " intre antrenamente , si sucurile atat de colorate si tentante . poate poate scap si eu de cateva kilograme ! .
Am auzit de la o prietena ca mananca doar dimineatsa 1 mar , 2 , si seara cam la fel .. iar intre mese daca ii e foame bea apa .. Ce.i drept .. n.ar fi asa de greu ,desi mi se pare o dieta " drastica " .. prea dintr.o data sa renunts la toate .. si apoi ! eu nu reusesc sa ma obisnuiesc sa mananc dimineatsa . Offf Offf ! E " grele " cu solduletsele si sunculitsa asta !
Viviana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1554 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1555 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]