View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 26 apr 2010, 20:55:10
ailimac's Avatar
ailimac ailimac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 mar 2010
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 42
Dieta: maninc sanatos,MONTIGNAC
Date: 165cm, 68kg
Mesaje: 69
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui AILIMAC....EU si cu MINE...o lupta grea!!!

Buna Fetelor!!!!! Nici nu va inchipuiti cit de fericita sunt cind am vazut ca am atitea sustinatoare....!!! Va multumesc!!!
Sa stiti ca pina azi nu urmam nici o dieta, incercam doar sa maninc SANATOS...adica dint toate cite putin....dar sa nu depases 1300 calorii...mai aveam unele scapari de Pasti....si sarbatori cind ma indopam cu torta si clatite...astea-s slabiciunile mele, dar nu mai mult de 2 zile, dupa care reluam stilul meu de viata sanatos. si la capitolul miscare : ma straduiam cel putin 3 ori pe saptamina sa fac 60 minute aerobic, cam atitmi-am salvat si vreo 5 meniuri aici pe site.....AZI a fost prima mea zi de dieta disociata 3\3....am crezut ca MOR de foame....am papat toata ziua numai mere si salate...si supa de linte....nu stiu cit de corect am facut....dar am tensiunea joasa de dimineata...ma simt rau.....si nu stiu daca am sa fac disociata si miine...probabil voi face o disociata ALLA AILIMAc: 1 zi fructe.... 1zi lactate\ 1zi -cereale, 1 zi--proteine si lipide animale....nustiu daca exista asa ceva....sfatuiti-ma voi fetelor cesa fac....
ailimac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]