View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 06 mai 2010, 13:29:58
Deep's Avatar
Deep Deep este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: intermittent fasting
Date: 177cm, 85.7kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vali (Deep)

Am scris intr-un post anterior ca nu am vointa si nu ma pot tine de o dieta. Intr-adevar, nu pot sa mananc numai anumite alimente impuse de o dieta anume. Insa pentru mine a mers metoda numararii caloriilor. Mai mult decat atat, am reflectat atent la ce anume sa mananc. Iti dai seama ce stapanire de sine am avut atunci cand colegii isi comandau o pizza si eu imi luam o salata, sau ei isi luau o saorma si eu mancam piept de pui cu legume. Insa, cu timpul, m-am obisnuit si mai mult, a inceput sa-mi placa sa mananc asa: salate, pui, peste, legume, ciorbe si supe, migdale, cereale, iaurturi si lapte degresat. Sunt multe mancaruri pe care le poti savura, chiar si la restaurant le gasesti daca stai sa le cauti cu atentie. In principiu, eu m-am axat pe un aport mare de proteine (carne, lapte, oua) si cantitati cat mai mici de grasimi si carbohidrati. Intr-adevar, am investit mult timp si in documentare pe tema slabitului, diferite articole, filmulete si iata, aceasta documentare m-a adus pe acest site. Aici imi salvez meniurile si site-ul ma ajuta sa-mi gestionez caloriile pe care le-am consumat si cat imi mai permit sa consum.
Cam acestea sunt concluziile mele la care am ajuns dupa un an in care am slabit. La acestea, adauga si un program de exercitii fizice (sa zicem, 2-3 antrenamente cardio pe saptamana a cate minim 30 minute fiecare si cel putin unul de forta) si ai un plan bun cu care poti pleca in lupta contra grasimii.
Iar pentru a-ti face o idee si mai buna despre rezultatele pe care le-am avut, voi incerca sa uploadez niste imagini cu mine, cum eram inainte la 115kg si cum arat acum la 84kg.
Mult succes si sa auzim numai de bine.
Deep, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2422 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1905 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat