View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 22 aug 2009, 19:57:21
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: ce m-a facut fericita astazi

Laura,odata am fost si noi la primul mesaj aici,tot asa,cu numarul mare de kilograme,si au mai aveam si certitudinea ca nu voi reusi,ca doar na,nu era prima oara cand incep.Dar incet incet se aduna kilogramele,am luni cu 4 kg slabite,luni cu un kilogram,luni cu doua.Deci se poate.Trebuie doar sa ai rabdare.
Ah,inca o chestie pe care vreau sa v-o spun.Stii cum scri la noi pe forum,in stanga numele,si in drapta varsta,localitatea si numarul de kilograme.Si cand citesc pe forum,ma uit si in dreapta.Si de cateva ori mi s-a intamplat sa gandesc,uite,ea e la fel de mica ca mine dar e mult mai slaba.Dar vai,nu e nici o ea,sunt eu,e profilul meu.Mintea mea reactioneaza mai greu,a fost prea tare obisnuita cu 90 de kg ca sa poata intelege acum ca numarul kilogramelor mele incepe cu 7.
Laura,in Germania am venit ca au-pair,apoi mi-am cunocut sotul,acum am un mini-job si urmez un curs,daca ii pot spune asa,nu e exact o scoala,si planuiesc alta,ihihih.Si alerg in Germania,asta e cel mai important
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat