View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 iun 2010, 05:58:22
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Principii dieta Mihaela Bilic

Citat:
Anterior postat de odeta Vezi mesajul
Salut Slabuta
Dieta hipocaorica o tin de cind am intrat pe site , cam cu o saptamana in urma , problema mea acum este ca dau prea repede jos kilogramele , si mi-e frica sa nu stangez prea repede , pentruca am de dat ce putin 15 kilograme ca sa ajung la normoponderalitate . Am dat in 4 zile un kilogram . Nu mai vreau sa pun inapoi
Nu-ti fie frica,asa se duc kg deodata pt ca daca aveai un stil de viata,mincare total diferit atunci la sigur organismul a simtit un soc din primele zile si de aia slabesti deodata mai mult dar va incetini un pic peste un scurt timp si nu te teme ca vei stagna,daca nu vei face exceptii vei slabi si peurma doar ca mai lent un pic.
Eu nu-s deacord cu o chestie din dieta Mihaelei Bilic,cu faza ca trebuie doar un fruct pe zi si mai ales ca astea ingrasa,inca n-am vazut nicaieri asa ceva.Eu tin aceasta dieta daca sa ma uit dupa principii dar mananc mai multe fructe,2-3 pe zi doar ca eu nu am denumire dietei mele,eu doar mananc sanatos dar multe diete sint pe baza aceasta.Aaa si mi se pare ca zice corect despre sport,el merge la mentinere,la slabire merge deasemenea doar ca dupa citeva luni se deprinde organismul si nu mai slabesti facind sport ca inainte,tre sa maresti timpul dar nu poti la infinit mari timpul si scadea caloriile.Eu zic ca cei care au mult de pierdut in greutate si care abia au inceput a slabit sa tina un timp doar dieta,pina ajung la o greutate cit de cit normala ca sa poata face sport mai usor ca avind 100 kg la sigur nu e comod sa faci jogging ,eu uneori is simplu balonata si ma simt greoaie sa alerg.Eu primele 13 kg le-am slabit doar prin dieta iar m-am modelat un pic si am mai slabit citeva kg prin alimentatie corecta si hipocalorica si sport dar spre mirarea mea alimentatia corecta si sportul trebuie tinute cu strictete daca vrei sa slabesti dupa o perioada lunga de slabire nu-s rezultatele la care ma asteptam,slabesc ft greu dupa un an.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat