View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 29 mar 2009, 16:33:18
Roxie's Avatar
Roxie Roxie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2009
Locaţie: Iasi/Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata de catre mine + sala
Date: 178cm, 64kg
Mesaje: 29
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Roxie cat zici ca ai? 73? Cantarul tau nu e stricat?
Pai arati perfect, ce mai e de schimbat in corpul tau
Poate nu vad eu bine
Nu e stricat. Trebuie sa imi fac niste poze sa vedeti intregul Sunt foarte deformata in zona abdomenului, am peste 90 cm in talie si se vede foarte urat. Falcute am avut de cand ma stiu indiferent de cat de slaba eram, dar totusi deja e cam exagerat. Arat ca un mic porcusor E foarte aiurea faptul ca te deformezi atat de usor si iti trebuie atat de multa munca sa iti revii. De cantarit mereu am cantarit mult pentru ca sunt destul de inalta - 178 cm - si am oase grele. Oricum niciodata nu am avut greutatea asta si ma simt si rau, respir mai greoi, ma simt mereu fluffy, ma enerveaza ca nu mai intru in rochitele mele
Poate ca daca nu as fi fost toata viata mea slaba nu mi s-ar fi parut asa o tragedie, dar cand stiu ca am putut arata intr-un fel anume ma face sa imi doresc sa revin la dimensiunile mele normale.

Va multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi. Vreau in primul rand sa slabesc. Am incercat sa fac pillates, dar doamna instructor m-a sfatuit sa merg intai la sala sa slabesc si dupa sa vin la ea pentru mentinere si tonifiere. Ceea ce nu stiu eu e daca fitnessul ajuta si la slabit, si nu doar la tonifiere? Am intrebat si unii mi-au spus ca greutatile ajuta si la slabit, altii ca doar dupe ce slabesti e bine sa te apuci si de greutati. Sunt total bulversata!
__________________
Tot ce e bun in viata: ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa!
Roxie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 4/5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 911 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]