View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 09 aug 2010, 08:50:48
Al3mona's Avatar
Al3mona Al3mona este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2010
Locaţie: Tulcea, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Hipocalorica low-carb
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum sa ne abtinem. Ghid pentru slabute

Buna. Sunt noua pe acest forum si vreau sa urez succes tuturor celor care vor sa slabeasca si felicitari celor care au reusit.

In ceea ce priveste acest topic .."cum sa ne abtinem" , cred ca este evident pentru oricine ca...ideea de baza este vointa si puterea interioara pe care o ai in a te controloa si in a-ti controla obiceiurile nutritionale. Adesea, aceasta vointa trebuie si este sustinuta si de ambitia de a duce pana la capat planul de a slabi si/sau de a schimba stilul de alimentatie intr-unul sanatos si permanent.

De cele mai multe ori, si vointa si ambitia au nevoie de un mic...ajutor. Si asta pentru ca suntem oameni si nu suntem perfecti, oricat ne-ar surade ideea de a fi.

Asa ca, fie ca doresti sa incapi intr-o rochita minunata, care crezi ca te-ar avantaja sau care le-ar lasa masca pe toate invidioasele viitoare, fie ca perechea de blugi care iti scotea in evidenta acel posterior de invidiat acuma nu te mai incape...fie ca ai o poza cu tine in dimensiuni exagerate si o lipesti pe frigider ( vezi exemplul lui Carmen Bruma) , exista mai mereu ceva care iti striga de undeva ca.. "iata, sunt si eu un motiv ca sa mai dai jos din kilogramele in plus pe care stiu ca iti doresti sa le pierzi".

Deci viitoarelor slabute, fiindca nu traim intr-o lume minunata si nu suntem perfecte, haideti sa ne ajutam pe noi insine (caci daca nu noi...cine ? ) si sa ne inarmam cu vointa si ambitie, dar , de asemenea, sa apelam si la alte trucuri care sa ne sustina psihic in drumul pe care il avem de parcurs in atingerea scopurilor noastre.

Va doresc o zi buna si promit sa mai revin cu alte comentarii -sper eu , ajutatoare.
Al3mona, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1127 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat