View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 13 aug 2010, 14:11:43
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: ultimele 5 kilograme

Citat:
Anterior postat de nicoleta30 Vezi mesajul
Pe drumul greu de la o greutate nedorita spre o greutate rezonabila am facut toate o serie de sacrificii si acum am ajuns la normalitate.
Acum ajunse aici am vazut ce putem, care sunt limitele noastre si vreau sa cred ca putem spera la mai mult, nu neparat la perfectiune dar la un tonus mai bun, la un corp fara celulita, la un nou stil de viata mai sanatos.
Bineinteles ca acest lucru va implica un efort suplimentar care va duce la o pierdere suplimentara in greutate (acele pernute de la solduri, ultimele straturi de grasime de pe coapse si picioare) precum si la imbunatatirea aspectului nostru dar si la cresterea stimei fata de noi. Va fi incununarea tuturor eforturilor noastre.
Daca sunteti in asentimentul meu haideti sa pornim impreuna pe acest drum, sa gasim cele mai eficiente solutii la problemele noastre. Va astept cu drag
.

Eu imi doresc sa mai slabesc 5-7kg si imi este foarte greu parca toate eforturile pe care le depun in acest sens sunt in zadar. Ma mentin, este adevarat, dar eu vreau mai mult. M-am saturat sa-mi ascund colacelul ala de la burtica, sa ma imbrac strategic etc. Sa nu mai zic de picioare care constituie mare mea problema....
Astept sugestii
Buna Nicoleta ,
si bun venit pe site.
Nici nu stiu daca sa te felicit pt vointa sau sa te cert. In primul rand IMC nu trebuie sa fie sub nici o forma sub 18.5, deci 47 de kg sunt prea putine.
In al doilea rand: o masa pe zi dimineata? asta este dieta ta? sa-nteleg ca tu traiesti cu maxim 300- 400 de calorii pe zi? Si te miri ca desi ai o greutate buna, colacelul nu vrea sa dispara? Pai nici n-ar avea cum, organismul tau, saracul, cum prinde ceva de mancare asimileaza mai mult decat daca ai manca normal, 3 mese si 2 gustari pe zi.
Sa presupunem ca ajungi la 47, ce va fi apoi? Vei continua sa mananci o masa pe zi toata viata? Ma indoiesc.
Eu zic sa-ti calculezi meniul pt o zi , sa vedem cate calorii ai si cam ce mananci.
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]