View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 17 aug 2010, 20:44:31
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cred ca a venit vremea sa cer ajutor - Sunt sau nu bulimica?

Offf, mai, Flubby...te inteleg perfect. Diferenta intre noi este ca nu imi provoc voma, dar stiu ce inseamna sa nu te poti controla, sa manaci ceva pana simti ca nu mai poti si atunci parca mai iei o gura doua. Si eu trec prin asta, la un anumit interval de timp. Depinde se fondul emotionaf foarte mult. Ma refugiez in mancare, dulce mai exact si nu imi mai pasa de nimic. Nici macar de mine. Poate asta e problema. Ar trebui sa ne pese mai mult de noi, ar trebui sa avem grija de noi tot timpul, nu sa ne scapam sau sa ne mai aruncam singure in groapa chiar si daca e din cand in cand.
Ti-au spus si fetele mai inainte. Nu exista pilule sau diete minune. Puterea sta in noi, sa reusim sa revenim cu picioarele pe pamant. Nu e nimic mai important decat sanatatea si trebuie sa invatam sa apreciem mai mult viata si ce avem.
Nu stiu daca am fost suficient de coerenta, am scris pe masura ce imi veneau gandurile.
Ideea e urmatoarea: NU iti mai provoca singura voma si renunta la diete (nici eu nu sunt in stare sa le tin)
Hai sa incepem sa avem un stil de viata echilibrat si sanatos. Iti spun eu ca trebuie sa putem. Nu dietele sunt solutia, ci alimentatia sanatoasa. O mai dam in balarii (eu de 2 zile asta fac si am dupa niste remuscari de toata frumusetea), dar in primul rand trebuie sa ne acceptam greselile, sa le recunoastem (crede-ma ca imi e rusine de meniul meu de azi si o sa imi vina sa intru in pamant cand o sa il postez, dar asta stiu ca ma va ajuta sa accept ca am gresit si sa ma ridic ca sa merg mai departe) si mai presus de toate trebuie sa invatam sa ne ridicam, sa nu abandoman, sa avem incredere in fortelele proprii ca putem face si asta.
Hai, te rog, nu iti mai face rau singura . Nu merita. Viata e frumoasa si daca avem cateva kg in plus. Sanatatea e importanta, nu infatisarea. Nu face obsesie din slabit, imbratiseaza tot ce e buin si frumos pe lumea asta si cu timpul, ai sa vezi, vor pleca si acele kg.
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat