View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 09:26:33
viktoria's Avatar
viktoria viktoria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2010
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Dieta Monti + sport
Date: 165cm, 56.7kg
Mesaje: 387
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Data viitoare cand iti vine sa te iei de el pt ca are si alte treburi de facut si nu poate sa stea cu tine, numara la de 1 la 10, trage aer adanc in piept si renunta sa mai fii cicalitoare. Da-i spatiul de care are nevoie. Cu cat stie ca are parte de libertatea pe care si-o doreste cu atat mai mult va sta cu tine. (asta o stiu din experienta) Cu cat incerci sa stai mai mult de gatul lui cu atat mai mult va vrea timp pt el, ca sa respire si sa faca ce-i trece prin cap.

Trebuie sa inveti sa te simti bine cu tine. Daca el nu poate sa se vada in seara asta cu tine, nu-i nici o problema. Faci miscare, te uiti la un film pe care voiai sa-l vezi de mult, apoi iti faci o baie-n spuma relaxanta, eventual si unghiile, poate si un tratament cosmetic, poate citesti o carte de care nu prea ai timp in general. Sunt atatea chestii de facut. Folosesti acest timp sa te rasfeti. Ia ca pe un lucru bun momentele in care nu va vedeti, ca pe un moment de respiro si pt tine, in care poti sa ai grija de tine.

Sau poti sa iesi cu fetele. Le suni si le convoci la o iesire-n oras si ai cu cine palavragii.
Am si eu aceeasi problema. Sunt prea dependenta de iubitul meu. Anqutz , ideea cu numaratul de la 1 la 10 mi-a placut Asta treb sa-ncerc si eu , ca-n ultimul timp fac si eu parte din categoria de <<cicalitoare>>. O sa-ncerc si eu sa-nvat sa ma simt bine cu mine . Merci mult pentru sfaturi ! O zi frumoasa fetelor !! >>
viktoria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1753 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1236 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat