View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 04 dec 2010, 15:34:30
sonyacraciun's Avatar
sonyacraciun sonyacraciun este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 27
Date: 165cm, 90kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: 90 kg la o varsta frageda (adolescenta)

Citat:
Anterior postat de DrIulia2010 Vezi mesajul



Nu mi-ai raspuns la ultima intrebare.

Daca iti doresti sa fi o persoana sanatoasa si multumita de propriul corp va trebui sa renunti fast-food,pufuleti,chipsuri,dulciuri,sa discuti cu parintii tai sa te ajute sa adopti un stil de viata sanatos,de ce nu intreaga familie sa participe la mancatul sanatos,sa faci sport regulat.

Sa nu incerci acum la 14 ani sa te apuci de diete drastice,iti vei deregla metabolismul,numai sub atenta supraveghere unui specialist,care in urma unor analize si al unui control va stii cu siguranta daca vei putea urma o dieta,esti copil,in plina dezvoltare de aceea nu e sanatos sa urmezi ceva foarte strict,dar ceva trebuie facut.

Discuta cu parintii tai.
Relatia cu parintii mei e rece.
Cu tata nu am ce discuta iar mama s-a imbolnavit si sunt rece si cu ea....de sprijinit, nu stiu ce sa spun...ca nu face nici unul nimic sa ma ajute sa slabesc. Ma cearta doar

M-am gandit sa renunt la acele alimente dar cum e mama bolnava, nu mai face mancare, imi spune sa imi cumpar ceva de la fornetti.
Ma gandeam sa urmez o dieta nu foarte drastica, dar nu stiu ce alimente as putea manca, sa imi fac un program cu orele si felurile de mancare pe care sa le mananc....
sonyacraciun, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1964 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1447 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]