View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 05 ian 2011, 13:58:31
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 41
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnal Khattiy - Punctul culminant

Citat:
Anterior postat de khattiy Vezi mesajul
Va multumesc fetelor de sprijin insa eu mai vreau sa slabesc cel putin sau macar 8 kg , deci nu vreau deocamdata sa ma mentin ... numai vreau ca nimeni sa-mi spuna ''vai cat ai slabit , inca mai tii dieta nu? '' '''da mai poti sa slabesti cateva kg'' .
Cum sa va spun in legatura cu alimentatia sanatoasa stiu teoria dar mai greu cu practica , plus programul scolar incarcat plec la 12 si vin la 6 si 20 . Dimineata la sala , pana acum n-am mancat nimic am baut apa si am luat calciu pentru ca vreau sa mai ma inalt . Stau mult timp si ma gandesc daca voi arata si eu vreodata ca Adriana Lima sau macar slaba nu ca ea , privesc la Fashion Tv si pur si simplu imi vine sa disper ... totusi ma gandesc si la cat de sanatoase sunt ele , sunt constienta de asta . As vrea sa am prietene sa pot sa vorbesc cu ele despre asta dar din pacate sunt incojurate doar de fete care mananca de fast food care daca vreau sa vorbesc despre asta imi spun ca sunt obsedata de silueta ... ma uitam la tv cat de simplu spun unii ca au slabit 10-12 kg in 3 luni si eu ma chinui sa slabesc 8 de parca ar fi 100.
Te chinui pt k organismul tau este supus infometarii si el pe alta parte se chinuie sa isi mentina functiile asa cum trebuie....uite si eu fac parte din cei care pot spune k au slabit foarte usor si nu 10kg ci 37kg....stii de ce pt k am ales sa tin o dieta echilibrata si sa fac sport iar organismul in tot timpul asta mi-a fost prieten nu dusman....te inteleg k vrei s amai dai ceva jos...si eu mai vreau...dar hai sa spunem lucrurilor pe nume...ai spus k ai avut 100kg...eu am avut 105.8kg...deci stiu cum e si la 100kg si la 68....akm suntem amandoua 2 fete normale...cu o silueta normala...asa k ia o mik pauza sa iti revii si poi o sa slabim impreuna intr-un mod sanatos...ce zici??
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......