View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 14 feb 2011, 16:30:52
cosmic's Avatar
cosmic cosmic este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm, 64.6kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cosmic - I may be fat, but you're ugly and I can diet

Hehe, n-am mai reusit sa intru pe jurnal, nici pe forum... m-am pregatit mental pentru pasul urmator: astazi este ziua 1.
Acum vreo 2-3 ani am fost la nutritionistul la care a fost sora mea si cu ajutorul caruia a slabit extraordinar de frumos si de durata. Practic i-a schimbat modul de viata.
El mi-a dat un regim adaptat nevoilor mele si-am de gand sa-l urmez, de data asta cu strictete. Sunt sigura ca va da rezultatele scontate si ca voi avea acelasi succes ca sora mea.
Practic e destul de simplu: miscare cel putin 30 min.pe zi, 3 mese si 2 gustari (fructe) si multe lichide. N-ar trebui sa fie greu. Deocamdata am redus pepsi la 0.33 pe zi si sper ca in curand sa trec complet la ceaiuri, limonada (neindulcite) si apa plata poate chiar si minerala.
Sper sa fie cu succes! De fapt nu, stiu ca o sa fie un succes!
__________________
Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.
cosmic, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]