View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 30 apr 2009, 10:58:37
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Uite-l si pe 40... :D

Giovani,de carbohidrati vroiam sa iti spun si eu.Nu cred ca e cazul sa te bagi la vreo dieta,scoate cati mai multi carbohidrati,si in special pe cei prelucrati.Spui ca faci sala zilnic,banuiesc,dupa sporturile pe care le practici,ca este vorba de un sport pt masa musculara.Inceara sa faci cardio,orice sport care ti s-ar potrivi.Alearga,mergi pe bicicleta,dar de data asta fa pt arderea grasimii,nu ca sa creasca muschii.Adica,incet,cat mai mult timp.De fapt cred ca stii si tu,eu doar iti spun ce as face in cazul tau.Sau mai sigur ,incearca hight intensity cardio,arde si mai bine caloriile.
Si inca o idee ai putea incerca Pilattes tonifica extrem de bine,ar putea fi o idee,incearca sa vezi filmulete pe you tube pt zonele ce te intereseaza
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat