View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 03 mar 2011, 16:13:48
thinutza's Avatar
thinutza thinutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Date: 172cm, 72kg
Mesaje: 9
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Simt ca ma apuca depresia si disperarea

va multumesc fetelor

sa o luam pe rand. motivatia? pai..e foarte important sa fiu multumita de mine, cand se intampla acest lucru ma simt mai implinita, mai putin timida, am mai multa incredere in mine. Fara falsa modestie pot spune ca am aratat excelent intr-o mare perioada e vietii mele, pana cam acum 10 ani, facem sport de performanta. Mi-e dor de cum ma simteam atunci, mi-e dor ca puteam imbraca absolut orice, ma simteam frumoasa si intr-un sac. Vreau sa ma simt asa din nou. Momentan ma apuca depresia si nervii cand ma uit in oglinda sau cand trebuie sa am grija cum ma imbrac sa nu se vada burtica, sa nu se vada aia, sa nu se vada ailalta..stiti foarte bine despre ce vorbesc. Iar ca timming m-am hotarat acum pentru ca mai sunt cateva luni(putine) pana vine vara si costumele de baie.

Partea proasta este ca desi inteleg foarte bine ce imi spune-ti, ma coplesesc informatiile, multe diete, multe principii, multe lucruri de care trebuie sa tii cont, si apoi, exista riscul sa nu ti se potriveasca dieta aleasa sau sa faci greseli fara sa iti dai seama. Uff
thinutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1949 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1432 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat