View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 13:06:16
MariaLuisa's Avatar
MariaLuisa MariaLuisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2009
Locaţie: Madrid, Spania
Vârsta: 48
Dieta: Ma inspir din Scarsdale si fac sport
Date: 171cm, 96.8kg
Mesaje: 106
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din 2009!

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul

Buna MariaLuisa
Am gasit niste discutii pe forum care te-ar interesa
Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces despre mancatul in exces
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...dara-1618.html Aici a scris Dara, care a avut aceeasi problema cu mancatul noaptea
Pe mine tae-bo cu Billy Blanks m-a ajutat foarte mult. Ti-l recomand. Eu faceam zilnic, dar e bine sa faci de 4-5 ori pe saptamana, minim jumatate de ora, maxim o ora. Ca sa le lasi timp muschilor sa isi revina.
Pofta de dulce mi-o potoleam cu o patratica de ciocolata neagra. Nu e cel mai bun lucru din lume, dar imi treceau poftele
Zile negre in timpul dietei? Nu... mai degraba in afara dietei. Pe mine sportul ma inveselea mereu... ca sa nu mai zic de forum !
mersi frumos ptr linkuri si ptr sfaturi Trebuie sa ma urnesc si eu la treaba cu tae-bo Oare e indicat la greutatea mea ? Medicii spun ca persoanele obeze ar trebui sa inceapa cu mersul pe jos. Si pe frigul asta numai de mers pe jos nu am chef. Ma refeream la zile negre in sensul ca privarea de anumite alimente, fie ele si rele, induce un sentiment de frustrare si nemultumire. Sunt oare singura care simte asta ?
MariaLuisa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2335 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1818 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1302 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat