View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 13 mar 2011, 23:35:10
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal alice2you. In cautarea siluetei mult visate!

Citat:
Anterior postat de alice2you Vezi mesajul
Buna Roxii!
Multumesc pentru urari!
Shakeurile ale erau inlocuitoare de masa nu proteice...m-am exprimat gresit. Contineau toate elementele nutritive (proteine, lipide, glucide) si vitamine si minerale.
Pe mine chiar m-au ajutat mult pentru ca erau satioase si nu m-am simtit niciodata lipsita de energie chiar daca am combinat cu hipocalorica.
Sport fac in fiecare zi cu puiul meu....me jucam alergam. Acum s-a mai incalzit afara si mergem la plimbare. A inceput sa mearga si sunt nevoita sa alerg dupa el, sa il tin in brate cand oboseste( suntem incepatori in ale mersului si obosim repede). Am inceput sa frecventez cursuri de zumba (1-2 pe saptamana pentru ca atat imi permite programul) si mai fac si acasa abdomene si exercitii pentru picioare. Nu reusesc sa fac sport cat mi-as dori eu de mult dar incerc sa imi adaptez program zilnic pentru a reusi sa fac fata treburilor casnice, a ingrijirii bebelusului si sa-mi fac timp si pentru mine.
Multumesc de vizita si te poftesc sa mai revii!
AaaaOk..nu prea ma pricep la shake`urile astea deci in chestia asta nu ma voi baga..Totusi eu cred ca mai bine papi mancare sanatoasa,gatita de tine dekt shake`urile alea care cine stie ce or contine

Ooo,pai este foarte bine atunci.Zumba,combinata cu plimbari cu cel mic si cateva exercitii sunt perfecte.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]