Subiect: Relatie din mila
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 15 mar 2011, 00:02:23
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Relatie din mila

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Da...eu am avut una de genul..eram micutza si nu stiam totul despre relatii&co.M`am cuplat cu un tip,am stat un timp impreuna..totul bine si frumos..dar dupa ce a vazut ca tin la el si`a luat`o in cap.Devenise extrem de posesiv,trebuia sa`i spun ce fac pas cu pas,sa vorbesc non`stop cu el.Cand nu eram impreuna vorbeam pe mess,daca nu puteam pe mess,vorbeam la telefon.Nu aveam voie sa ies afara fara el,facea urat chiar si cand eram cu el de mana numai pt ca i se parea lui ca se uita vreunul la mn si avea impresia ca e "amantul"..well..si dupa o perioada chiar n`am mai putut sa suport..mi`am zis ca`s tanara si nu are rost sa`mi toc eu nervii cu el..si i`am zis ca vreau sa ne despartim..prin telefon bineinteles ca in fatza mi`era teama de reactia lui...si el..se pune pe plans si`mi zice:"daca ma parasesti ma omor si o sa ma ai pe constiinta"...eu mica si fraiera m`am panicat..am continuat relatia cam 1 luna...pana mi`am luat inima in dinti si i`am zis GATA! si gata a fost.Nu i`am mai raspuns la telefon,la mesaje,i`am dat ignore si l`am evitat incontinuu.Si iata ca suntem despartiti de atata timp si nu s`a mai omorat

Fffffoarte nasol sa vina cineva cu astfel de vorbe,mai ales la o varsta la care nu stii ce anume sa crezi, ce e bine si ce nu... Bine ca ai scapat si ca nu s-a mai omoarat, sa se ia de mana cu al meu ca el saracu cica e bolnav de 6 ani si inca traieste (in conditiile in care acu 2ani nu a vrut sa faca revelionu cu mine spuand ca e la spital la kimioterapie....).
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat