View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 18 mar 2011, 18:04:05
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Cosmetica dentara - Albirea Dintilor

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Iti multumesc si tie pentru raspuns, Sand!
Pe tine cat te-a costat? La clinica unde am mers eu costa 400e. Mi se pare un pic cam mult, dar daca se merita, se merita!
Nu ai pentru ce. A costat 450 $ aici, in SUA. A meritat insa mica tortura.

Exista si niste folii mici, chestii speciale de albire a dintior (la farmacie), se pun pe dinti diminetile si serile si stai cu ele 15-45 de minute...depinde de marca. Sunt mai multe marci. Costa cam mult, ceva de genul 40 de $ (aici, nu stiu cat in Europa...) o cutie care-ti ajunge vreo 2 saptamani. Tre' sa faci tratamentul asta vreo 2 luni la rand sa se vada ceva schimbari. Nu sunt rezultate identice cu metoda cealalta, de la cabinetul dentar. Sotul a avut rezultate cu foliile astea dar e dificil ca trebuie sa nu uiti sa ti le pui de doua ori pe zi si e ciudat si sa stai cu ele in gura, sunt sub forma unor mulaje perfecte ale dintilor (sus si jos) transparente cu un fel de gel inauntru. Cand le scoti se intinde gelul prin gura, trebuie sa te clatesti corect etc. Mai neplacut dar...mai ieftin.

Sunt unii care folosesc mulajele astea non-stop (adica in fiecare zi) pentru pastrarea dintilor super albi mereu. Dar costa. E o cheltuiala in plus.
Răspuns cu citat