View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 25 mar 2011, 22:30:52
nienna's Avatar
nienna nienna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mar 2011
Locaţie: Barcelona, Spania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 80.7kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Nienna - alaptare si stil de viata sanatos

Multumesc mult pentru vizite si incurajari. Astazi am avut o zi foarte proasta, am cantarit-o pe pitica si iar a mai pierdut 100 de grame. Nu stiu ce sa mai fac. Pana una alta, in seara asta dupa piept i-am oferit si biberon si a mancat doar 40 de ml. Intotdeauna patesc asa cand ma hotarasc sa mananc mai putin, si practic elimin doar prostiile, dar poate e stresul ca sunt la dieta care imi inhiba productia de lapte?

In plus de 2 zile ma trezesc la 3 noaptea si nu mai pot sa dorm ca pitica sta la san cate 2 minute, mai adoarme, mai se trezeste, si asa pana la 7 cand deja nu mai vrea nici sa doarma.

Asa ca ma duc la somn, si sa vedem maine cum o mai fi. Maine cand o sa fiu mai odihnita o sa vad ce mai facem, deocamdata cel mai important e sa fie bine Mia. Probabil o sa mananc cat poftesc si sa fac sport, sigur ajuta macar putin.

Noapte buna!
nienna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1782 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1265 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]