Subiect: Jurnal steffany
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 28 mar 2011, 21:07:57
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal steffany

Pai sa stii ca sunt de acord cu tine la problema cu modul de viatza sanatos! De fapt toata viatza noastra este o dieta, indiferent cum mancam! Ideea este sa mancam cum trebuie, si sa nu ne facem rau singurei!

Sa stii ca ar trebui sa renunti cam 99% la prajeli! Nu sunt bune DELOC si uleiul de floarea-soarelui cand este incins, este cancerigen! Eu cred ca cu perseverenta vei reusi!

Despre mine ce sa zic...ma ghidez dupa principiile lui Montignac, si am de gand sa le tin toata viatza! Acum sunt in faza I, pentru a-mi echilibra secretia de insulina si pentru a lasa pancreasul sa se odihneasca! Acum sunt la faza cu studiul retetelor! Vreau sa invatz sa gatesc conform Montignac, si sa fac si dulciuri ! Deci sunt intr-un studiu intens! Imi place f mult sa citesc orice! De ceva timp citesc f multe carti de nutritie, ca sa stiu tot ce misca!

Fac sport, min 40 min pe zi...si chiar te sfatuiesc sa incerci Turbo Jam si Tae-Bo! Sunt indragostita de ele! La vara dau iar la medicina in Tg. Mures si acum ma pregatesc intens! Si cam atata deocamdata ...! Poti gasi la mn in jurnal meniuri, si ce mai face nebuna de mine!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]