Subiect: Jurnal Olguta!
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 ian 2010, 15:23:41
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal Olguta!

Citat:
Anterior postat de Olguta4ever Vezi mesajul
Multumesc de incurajari, abia ma tin sa nu pling, mi-e atit de CIUDA pe mine, ca nu am miscat un deget ca sa fac ceva, sa lupt cu kg cind erau proaspete venite, le-am lasat sa se acomodeze si sa se acumuleze (acum imi pare ca orice maninc se trasforma in kg de slanina, si stiu ca sunt la dieta, dar mi-e frica deja sa maninc , ca sa nu mai adog kg, de parca sunt bolnava, nustiu ce-i cu mine!!! Dimineata am mincat cred eu 150gr de hrisca, facuta la abori, fara pic de sare si putina salata 50g (din varza+ ceapa verde+ rosie+ ulei de masline) am baut deja 700ml de apa si 400 ml ceai verde, mi-am preparat o supa (piept de pui+ardei dulce+rosie+telina+morcov+ceapa verde+patrunjel+leustean) FARA PIC DE SARE, dar nu indraznesc sa ma duc sa maninc, sunt atit de obsedata de kg ca imi vine sa urlu!!!
Sper ca ai papat intr-un final supica ca este foarte buna si sanatoasa ,si iti tine si de foame pe o perioada.
Nu te mai gandi asa de mult ca esti la dieta,nu iti face bine stiu din experienta.. Eu inainte daca ma gandeam ca nu am voie aia sau aia sau cealalta parca numa acolo ma gandeam.. Si aveam impresia ca orice mananc se depune.
Trebuie sa FI PUTERNICA ,esti inca tanara si kg se duc mai usor decat la 40 de ani.. Acum e momentul sa faci ceva pentru tine,sanatatea ta si pentru aspectul fizic,ca atunci cand te privesti sa fi mandra...

Eu una iti zic sincer niciodata nu mi-a placut corpul meu, pentru ca am sunci,burta mare,celulita,vergeturi, pentru ca nu am fundul bombat,sani fermi,talie de invidiat ,picioare frumoase cu glezna mica..etc ,dar ma gandesc ca poate alte fele care sunt mai plinute ca mine ar fi vrut sa aibe kg mele...cum si eu imi doresc sa am kg altor fete ..
Dar putin cate putin am inceput sa schimb la mine,si prima data trebuia ca eu sa ma accept asa si sa ma iubesc.. Si tot slabind si slabind si auzind admirati de la persoanele din jur,ca am slabit si arat mai bine, m-a facut sa am o motivatie foarte mare.. si sa imi doresc foarte mult sa ajung la silueta dorita..
Fix acum cateva zile mi-a spus iuby.. -Hmm iuby iti zic ceva da sa nu te superi de rog, Sa sti ca ti-ai format talie fata de inainte ,si arati f bine..
Pff cand am auzit ce mi-a crescut inima de bucurie stiind ca apreciaza ,,chinul''meu
Si cand ma gandesc ca mai am si eu foarte mult de slabit,pff ,mai vre-o 5-7kg ..dar le vin eu de hac) am avut 70kg si tot am slabit...
Nu ne face pe noi mancarea,tebuie sa reusim..

Eu acum am inceput sa mananc multe grefe(imi plac foarte mult) si sa beau o cana de ceai verde zilnic...Am auzit ca ajuta mult ceaiul verde in curele de SB..
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]