View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 29 apr 2011, 08:46:38
glamvintage's Avatar
glamvintage glamvintage este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Rina
Date: 167cm, 58kg
Mesaje: 90
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Glam Vintage

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul
Cu placere
Cred ca arati oricum splendid, cifrele iti dovedesc, sigur ai nevoie de tonifiere cu adresa precisa, gen o umbra de strat de grasime printr-un loc de care stii numai tu... nu cred ca iti trebuie ingrosarea muschilor asa ca ai grija la felul de exercitii pe care il adopti - pilates si callanetics lucreaza muschii in lung, dar sunt o multime care umfla fibra, citeste inainte a face exercitii de orice fel.
Din nou despre greutatea la care tinzi: nu te sfatuiesc sa apelezi la cantar pentru a gasi idealul pentru corpul tau, ci la centimetru - lucrand mai mult ca pana acum muschii ei vor creste in greutate, devenind mai densi si mai frumosi, in timp ce grasimea, mai usoara, va pleca dintre fibrele musculare. Vei fi deci mai supla dar mai grea - compara masuratorile inainte de a spune ca te-ai ingrasat
Cam asta mi-a trecut prin cap acum, poate nu ti se potriveste... mai bine intreaba ce te intereseaza pe tine.

Sa sti ca nu m-am gandit la acest mod pana acum si trebuie sa admit ca mi-ai deschis ochii. Cred ca varianta ta este mult mai sanatoasa din foarte multe puncte de vedere, mai ales psihic.

Nu cunosc Callanetics, am s am ainteresez sa vad ce si cum si daca gasesc prin oras, as incerca. Pilates...imi place foarte mult cum suna si imi doresc de multa vreme sa incerc.

Am vorbit cu sora mea si cu inca o prietena sa incepem aerobic combinat cu zumba si tae Bo de luni, ce parere ai?
glamvintage, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 898 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]