View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 15:54:02
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Respectul fata de noi

Citat:
Anterior postat de bubulina27 Vezi mesajul
ai mare dreptate.trebuie sa fac ceva. si apoi sa ma mentin.m-am inscris la sala si fac si acasa miscare. si incerc sa mananc mai putine dulciuri si alte prostii. vreau sa fac stimulare si niste tatamente poate ma vor ajuta si ele pentru piele. mi-am luat niste pastile cu concentrat de otet de mere. am zis ca poate ma ajuta cu pofta de mancare. incerc sa ma tin cat pot mai bine de slabit.o sa caut si acupunctura in cta.multumesc pt sfaturi. o zi frumoasa.

eu nu/ti recomand acupunctura nu ca nu e buna ci pentru ca asa nu stii sa apreciezi efortul de a slabi. si te gandesti ca mine.. vezi ca se pun kg din nou dar iti zici " o lasa ca doar am slabit 8 kg intr-o luna" repede merg si astea jos. si te ingrasi inapoi, fara sa-ti dai seama.
eu iti recomand acupunctura daca mai ai 1 luna pana la nunta si nu ai slabit . doar atunci
ce pastile ti-ai luat? sper ca nu pastile de slabit. te rog sa nu le consumi...daca despre ele e vb
despre concentrat de mere nu stiu. nici cu ala nu sunt de acord. vrei sa devvii dependenta de el? cand incetezi sa-l mai consumi sa-ti fie fooame de mananci si pamantul de la flori(vb cuiva de pe forum). sau sa-ti faca cine stie ce la stoomac?
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat