View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 17 iul 2011, 14:04:47
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

Citat:
Anterior postat de ilse Vezi mesajul
va multumesc mult, fetelor! nu stiti ce bine mi-au facut mesajele voastre.
sarita, mersi pt. sprijin...eu nu sunt prea sigura ca pot slabi, dar as vrea macar sa nu ma mai ingras.
si dupa parerea mea, tu esti chiar supla, nu cred ca ai avea nevoie sa mai slabesti. esti inalta
animis, in primul rand felicitari pt. cat ai slabit. cred ca ti-a fost foarte greu.
cu psihologul chiar n-am nicio problema, stiu ca nu e rusinos sa merg la el. mama chiar s-a gandit serios sa ma duca, dar deocamdata nu sunt destui bani. acum parca nu mai sunt asa obsedata de mancare, dar mi-e mai tot mereu foarte foame. si am o teama permanenta de a nu mi se face rau din cauza lipsei de mancare, ca la cate stari de rau am avut la viata mea, nu vreau sa imi mai fie rau si din cauza asta. de asta nici nu pot auzi cuvantul ,,dieta''. si am observat ca cel mai multumita si linistita ma simt dupa ce mananc.
Mai, acum ca mi-ai zis "cred ca ti-a fost foarte greu", adevarul e ca nu mi-a fost greu deloc. Si chiar a ajuns sa imi placa! Eu nu tin o dieta, incerc doar sa mananc mai putin, sa nu ma ridic satula de la masa, adica, imi pastrez meniurile undeva la 1200-1300 kcal pe zi, si mananc cel putin 5 mese pe zi. Cam o data la 2-3 ore mananc ceva. Dar conteaza si ce mananci. Eu nu ma abtin de la nimic, dar din ceea ce stiu ca nu e bun - prajeli, paine, dulciuri, combinatii nefericite, iau doar o gura. Si am slabit 20 de kg. Mai lent, poate decat daca as fi tinut o dieta, dar...ma simt mai sigura pe mine asa, si mai convinsa ca o sa ma si pot mentine o data ce voi ajunge la greutatea dorita.

Vorbeste cu mama ta, documenteaza-te pe aici ce e aia mancare sanatoasa si vezi ce iti place si tie din mancarea asta sanatoasa(nu e obligatoriu sa mananci ceva daca nu iti place, doar pentru ca asa scrie undeva - ar deveni si mai frustrant). Exista o metoda de slabire pentru fiecare. O data ce stii ce esti dispusa sa mananci, mergi la o cumparatura si sa aveti in casa numai ce e bun - daca parintii tai vor sa te ajute sa slabesti, pot sa te ajute si ei, nu e obligatoriu sa fii singura in chestia asta. Nu strica nimanui sa manance sanatos. Si familia mea se simte mult mai bine de cand m-am pus eu pe slabit. Eu am slabit 20 de kg, tata 3 si mama vreo 5. Ai tai nu trebuie sa slabeasca, daca nu asta vor, dar iti garantez ca si ei se vor simti mai bine

Si, cel mai important, fa miscare. Asta schimba totul si aranjeaza corpul frumos!

Cred ca ai nevoie de sustinere si nu vad de ce nu ai putea sa ti-i iei pe ai tai foarte aproape de tine in toata treaba asta! Iti tin pumnii!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]