View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 24 iul 2011, 19:40:45
Cherie's Avatar
Cherie Cherie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iul 2011
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 30
Date: 172cm, 66kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: *Jurnalul unei Chocogirl* - Cherie

Heeeey! multumesc pentru primirea calduroasa
Hippy: pentru inceput vreau sa limitez portiile de mancare si sa fixez gustarile, adik sa nu mananc cat e ziulica,sa fie 5 mese si cate putin, in plus asta mi-e recomandat si din punct de vedere medical. Mai intai alimentatie sanatoasa, scoatem prajelile, produsele de panificatie in exces, dulciurile, grasimile animale, etc., nu cred k as putea sa tin vreo dieta stricta, mai ales ca nu am posibilitatea sa-mi prepar doar pentru mine mancare si imi va fi mai usor sa limitez consumul decat sa schimb total alimentatia. Activitate fizica neaparat
Alexik: Super, cel putin eu ma simt mai bine si mai motivata atunci cand am un "tovaras", deci unde-s 2 puterea creste, iar corpul slabeste. Succes nou si muuuulta vointa! maine scriu meniul, activitate includ neaparat.
Pissy: multumesc mult, fiecare incurajare conteaza enorm pentru mine
Annk< multumesc mult! Succes si tie! Cat despre tae bo, am incercat si mi-a placut, dar il lasasem pentru un timp, cred k ma apuc din nou, mai ales k va trebui sa alternez pentru a nu intra in rutina.
happygirldiana: sincer, nu am auzit de turbo jam, daca ai putea sa-mi lasi niste link-uri unde sa gasesc antrenamente ti-as fi foarte recunoscatoare

Azi meniul nu cred k trebuie inclus insa l-am doborat sper eu cu alergatul de dimineata si cu shopping-ul de dupa masa + niste relax and tone cu ulei anticelulitic.
Cherie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1711 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1194 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]