View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 29 aug 2011, 16:15:30
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (III)

Citat:
Anterior postat de mirela elorica Vezi mesajul
Stiu ca exista centre specializate,dar noi avem cam doua luni impreuna si nu as putea acum sa-i propun sa mergem la un astfel de centru,mai ales ca nu locuim impreuna.E mai complicat.
....Stii ce e mai tragic ,ca intr-adevar imi place de el,simt ca e ceea ce imi doresc,dar exista aceasta problema f serioasa si ma tem ca o sa-l pierd.Asta e,fie ce-o fi sa fie,merg mai departe,desi sufar si acum f mult.
Buna,

Uite ca tot am citit mesajul tau...scuze ca ma bag...Problema e asa:
1 - ori te incumeti sa-i zici chestia cu centrul si sa va duceti impreuna si exista sanse enorme sa isi revina si sa ramaneti impreuna si sa va simtiti bine. O faci pentru voi, ca cuplu pentru ca tii sa fiti in doi, tu cu el si nu cu altul, ci doar cu el;
2 - ori ti-e nu stiu cum sa-i zici ceva ...si continui sa fii nefericita si sa suferi si exista sanse enorme ca pana la urma sa se termine totul intre voi...pana sa apuce sa treaca timpul...ca sa poti sa te incumeti sa-i zici ceva.

Cum vrei, 1 sau 2? Ce preferi? Si mai ales, el ce ar prefera? O partenera iubitoare fericita si deschisa si care-l vrea pe el pe bune sau una nefericita si jenata de situatie?


Ultima dată editat de Sand; 29 aug 2011 at 16:25:57.
Răspuns cu citat