View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 17:47:37
Shania's Avatar
Shania Shania este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: RO, Romania
Vârsta: 34
Dieta: SPORTul - Cea mai buna dieta! :)
Date: 158cm, 98.6kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ma abtin, dar cu ce pret?

Cred ca totul pleaca de la psihicul tau. Daca chiar nu reusesti sa te abtii de la dulciuri, rasfata-te macar o data pe saptamana cu ceva ce ai poftit dar nu in cantitati prea mari. Mananca relaxata, nu cu pofta, mesteca de multe ori, incet, la o ora potrivita si pedepseste-te cu SPORT.

Nu zice nimeni sa te abtii pana nu mai poti, cu limita, te poti rasfata cu toate. Iar ca si raspuns la intrebarea subiectului, daca te abtii de la ceva stii si motivul pentru care te abtii si pretul singura il stabilesti doar ca trebuie sa fie unul suficient de motivant incat sa nu cedezi prea usor in fata poftelor culinare.

Ca si sfat, informeaza-te corect despre alimentatia sanatoasa si cum sa combini alimentele si fa SPORT, SPORT, SPORT si rezultatul e garantat fara sa mai ai senzatia ca ti se strange stomacul. Si nu te mai gandi ca intr-o buna zi vei fi mai slaba si vei manca tot ce vei dori ca nu ajungi nicaieri si ti-o spune o fosta dependenta de cola si ciocolata. Categoric, mananci ce vei dori, dar conteaza cantitatea, daca o sa faci sport sau nu.


Iar faptul ca te vezi din ce in ce mai grasa, e doar pentru ca esti cu gandul numai la kg in minus, la ceva ce poftesti, la faptul ca vrei cat mai repede sa te vezi asa cum iti doresti. Ai doar RABDARE si respecta regulile de baza pentru o alimentatie sanatoasa, nu te mai gandi ca tii o dieta. Asa aveam si eu impresia la inceput, ca ma vad mai grasa si nu dau deloc jos, in schimb hainele imi confirmau altceva.




Shania, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Shania, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Shania; 06 sep 2011 at 17:49:37. Motiv: greseala de scriere
Răspuns cu citat