View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 22 sep 2011, 09:07:16
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnal M (Prapadeala)

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul

Incearca sa balansezi caloriile pe timpul zilei..In sensul ca la md sa ai 400cal sa zic..la pranz 300cal...la cina 200..ca sa iti ramana si 200cal pentru 2 gustari daca vrei sa te incadrezi in 1200cal/zi.
Nu mai sari peste mic dejun..nu te ajuta sa slabesti,ba chiar face in contra.Cafeaua o poti bea cu lapte,dar degresat totusi ca sa nu ai probleme cu grasimile..Este f.bine ca faci sport..treptat ajungi la 60min!Nu te grabi ti-am mai spus.A,si kaiserul ala ..il poti inlocui cu sunca de pui slaba in grasimi.Si nu fii dura cu tine in dieta pentru ca nu va tine mult...si o data si o data vei scapa in mancare si vei da cu piciorul la tot ce facusei pana in acel moment..ti-o zic din proprie experienta.Acum nu ma compar..poate tu esti mai ambitioasa.Sper sa primesti cu drag sfaturile mele si voi mai trece pe aici..sper sa ne citim numai de bine.O zi cat mai insorita!
Multumesc mult de sfaturi

Mi se par foarte utile si incep sa constientizez si eu mai bine ce inseamna o dieta... Da, trebuie sa nu mai fiu asa de dura cu mine si trebuie sa imi diversific meniul cat mai bine... un prim pas va fi sa trag cu ochiul in retetele de pe forum, am vazut ca exista si chestii cu cacao
Kaiserul l-am consumat ieri pentru ca mai aveam o bucatica in frigider, dar o perioada de timp nu voi mai consuma asa ceva.

Te astept cu drag si o zi frumoasa si tie !
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]