Subiect: Jurnal auras
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 02 oct 2011, 19:25:45
auroratoma's Avatar
auroratoma auroratoma este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 dec 2009
Locaţie: branesti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: -
Date: 170cm, 53kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Aurora

Hello, fetelor!


M-am intors pe forum dupa ce am mai avut o incercare similara acum 1 an si ceva. Spre rusinea mea atunci am abandonat forumul slabute, desi intram deseori, mai calculam numarul de calorii ingerate, mai citeam o discutie-doua.

Acum am revenit deoarece m-am cam ingrasat. Am atins cota maxima de 57 de kilograme. Stiu, multe o sa imi ziceti ca nu este mult, dar eu nu ma simt deloc bine la aceasta greutate. Mai ales ca aceste kilograme in plus s-au depus fix pe solduri si in niciun alt loc.

Acest lucru s-a datorat alimentatie mele total nesanatoase si consumului foarte ridicat de calorii: cca. 4000-5000 zilnic.

Am avut si 2-3 zile pe saptamana in care mancam putin, dar apoi reveneam la pungile cu dulciuri.



Asa ca de azi m-am decis sa mananc sanatos. De data asta sper sa fie si de durata decizia. In primul rand, m-am simtit foarte prost, am fost toata ziua nervoasa si visam la ceva dulce. Dar nu am mancat nimic daunator....m-am abtinut sis tiu ca in maxim o saptamana imi vor trece poftele.

Va spun de la inceput ca nu am carenta de crom, asadar pofta de dulce e auto-indusa, e o obisnuinta patetica, foarte daunatoare.


Astazi am consumat:

-o jumatate de kilogram struguri din gradina;
-supa de fasole boabe;
-4 felii de paine;
-zacusca de vinete proaspat facuta;
-o portie de 150 grame mamaliguta cu 200 grame branza din amestec lapte vaca+ capra
-ciupercute la cuptor, umplute cu piept de pui.


Sper sa ma tin de treaba si sa postez macar la cateva zile ce s-a mai intamplat.



P.S.: Este uimitor cat de imatura pot fi uneori: eu stau la tara si am zeci de pomi fructiferi, am cativa nuci foarte porductivi, tufisuri de zmeura si mure, o vie de peste 20 de metri si totusi...cumpar fructe de la magazin si alune prajite la punga! Merit multa bataita!
auroratoma, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1436 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]